ΑρχικήΠρόγραμμα Κόσσοβο

Πρόγραμμα Κόσσοβο

.

Η αντιπροσωπεία του Καραβανιού, συνοδευόμενη και από πολλούς δημοσιογράφους μέσων μαζικής ενημέρωσης και με την υποστήριξη της Ελληνικής Δύναμης του Κοσσόβου (ΕΛΔΥΚΟ) επισκέφθηκε τους σέρβικους θύλακες στο Κόσσοβο προκειμένου να βοηθήσει ορφανά παιδιά.

Καταφέραμε να επισκεφθούμε πολλές πόλεις και χωριά, απ’ όπου και τα παιδιά του προγράμματος «οικονομικής υιοθεσίας», και δώσαμε τα χρήματα (χέρι με χέρι) στους δικαιούχους γονείς και κηδεμόνες τους, κυρίως χήρες μανάδες, αλλά και πολλά γράμματα και δώρα από τους Έλληνες δωρητές.

Εισπράξαμε, αντίστοιχα, την απέραντη εγνωμοσύνη των παιδιών και των κηδεμόνων τους προς τους φίλους τους δωρητές, που με πολύ συγκίνηση παραλάμβαναν χρήματα, δώρα και ευχές, καθώς και ότι το Καραβάνι είναι η μοναδική τους ελπίδα και η μοναδική ανθρωπιστική οργάνωση που φθάνει στις περιοχές τους και τους βοηθάει.

Τους υποσχεθήκαμε ότι θα ξαναπάμε σίγουρα και τους διαβεβαιώσαμε ότι ο ελληνικός λαός στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στον acheter viagra αγώνα επιβίωσης που δίνουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Ταυτόχρονα, με την πολύτιμη βοήθεια της ΕΛΔΥΚΟ, και χωρίς καμία διάκριση (Αλβανοί, Σέρβοι, Τσιγγάνοι), δόσαμε οικογενειακά δέματα με τρόφιμα σε φτωχές οικογένειες της περιοχής με τα ίδια κριτήρια

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΛΔΥΚΟ που πρόθυμα και ακούραστα μας παρείχε την πολύτιμη βοήθεια και ασφάλεια για να φέρουμε σε αίσιο πέρας την αποστολή μας και που χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσαμε να την πραγματοποιήσουμε.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, αποτυπώνονται μερικές από τις στιγμές από την τελευταία επίσκεψη του Καραβανιού στο Κόσσοβο και τις αφήνουμε να σας πούν πολύ περισσότερα.